YouTube Aanmelden Met Gebruikersnaam

Je bij YouTube aanmelden, dat doe je met je gebruikersnaam van je Google account. In de meeste gevallen gaat dit over de gebruikersnaam die je opgaf tijdens het aanmaken van je Google account en die ook terug te vinden is in het eerste deel van je Gmail account. In de meeste gevallen zul je je dus bij YouTube aanmelden met een gebruikersnaam die gelijk is aan je Gmail e-mailadres. Toch verschilt de manier van je bij YouTube aanmelden met gebruikersnaam al naargelang van het apparaat waarmee je je aanmeldt. We geven hier graag een overzicht van:

Bij YouTube aanmelden met een Android telefoon

Google en Android OS, het blijft een geslaagd huwelijk. Dat is ook de reden waarom we met het YouTube aanmelden met gebruikersnaam bij dit toestel beginnen. Alles wat je hoeft te doen is het menu aanraken en voor inloggen kiezen. Nadien raak je het + teken aan naast accounts om je aan te melden voor een YouTube account.

Bij YouTube aanmelden vanaf een PC

Ook al maken meer en meer mensen gebruik van mobiel internet, toch zijn er nog vele gebruikers die voor hun computer gaan zitten om video’s te bekijken. Je bij YouTube aanmelden op een PC is vrij eenvoudig en doe je als volgt: je klikt op inloggen in de rechterbovenhoek van je scherm. Vervolgens klik je op account maken.

Bij YouTube aanmelden via een mobiele website

Je kunt de website van YouTube ook mobiel gebruiken. Als je dit doet, ga je naar het menu van YouTube en raak je dit aan. Nadien kies je voor inloggen. Dit doe je door op dit woord te tikken. Nadien raak je het + teken aan naast het woord accounts en kun je Google account aanmaken om je bij YouTube aan te melden.

Bij YouTube aanmelden vanaf een iOS toestel

Momenteel is het nog niet mogelijk om je aan te melden voor een YouTube account op een Ipad of een Iphone. Wat je wel kunt doen, is surfen naar de mobiele site. Als je je op de YouTube site bevindt op een Apple apparaat, dan kun je je gewoon bij YouTube aanmelden via deze mobiele website. Je volgt gewoon de stappen die hierboven al werden uitgelegd. Een Google account of YouTube account hebben is immers gewoon belangrijk wanneer je van alle mogelijkheden of functies van YouTube wilt kunnen genieten in plaats van alleen maar passief toe te kijken.

Informatie over aanmelden bij YouTube

Kijk hier voor meer informatie over Youtube aanmelden zonder een gebruikersnaam

Kijk hier voor meer informatie over YouTube aanmelden zonder paswoord