YouTube Wachtrij Verwijderen

YouTube biedt je tal van mogelijkheden. De bekende videosite is ook vrij verslavend en er valt zoveel op te beleven dat we met zekerheid kunnen zeggen dat het onmogelijk is om alle filmpjes te bekijken die je zou willen. Het komt ook vaak voor dat je een video wil bekijken, terwijl je er geen tijd voor hebt. Wat je dan kunt doen is een YouTube wachtrij aanmaken. Uiteraard is dit een handig instrument, maar wanneer je de video hebt bekeken, is het wel zo handig dat je de filmpjes terug uit de wachtrij kunt halen. Soms kan het voorvallen van de YouTube wachtrij gewoon helemaal overvol zit. Dan is het tijd om de YouTube wachtrij te verwijderen.

Een YouTube wachtrij verwijderen, hoe doe je dat?

Het is niet erg moeilijk om een YouTube wachtrij te verwijderen. Om deze te bekijken log je in op je YouTube account. Wanneer je dat gedaan hebt, neem je vervolgens een kijkje op de linker zijbalk van je scherm. Daar vind je als zesde in het bovenste rijtje ‘Video’s later bekijken’ terug. Wanneer je hier op klikt, vind je de wachtrij terug. Daarin zitten alle filmpjes waarvan jij op een of ander moment hebt aangegeven dat je ze op een later tijdstip wou bekijken. Na een tijdje kan zulke wachtrij behoorlijk lang worden en is het niet meer realistisch om alle video’s te gaan bekijken. Dan is het tijd om de lijst op te schonen.

De YouTube wachtrij opschonen

Nu je de wachtrij gevonden hebt, kun je klikken op de woorden ‘Later bekijken’. Wanneer je dit doet, kom je meteen op een lijst terecht van alle video’s waarvan je je voorgenomen had dat je ze op een ander tijdstip ging kijken. Nu is het zaak om even over deze lijst te gaan en voor jezelf te oordelen of je een video nog interessant genoeg vindt en of je nog wel tijd ervoor hebt. Als je het zeker weet, dan is een video uit de wachtrij halen, vrij makkelijk. Je zet de cursor in het vakje van de lijst waar de video staat die jij weg wilt hebben. Dan zul je in de rechterbovenhoek van dit vakje een kruisje zien verschijnen. Wanneer je daar op klikt, dan heb je een video uit de YouTube wachtrij verwijderd.

Een hele YouTube wachtrij verwijderen

Als je daar aan denkt, dan is de complete YouTube wachtrij verwijderen ook een optie. Ook dit is vrij eenvoudig te verwezenlijken. Je kunt eerst klikken op ‘bekeken verwijderen’. Dan zul je zien dat de filmpjes die je al gezien hebt, uit de wachtrij verwijderen. Alle andere video’s zul je een voor een moeten verwijderen, want een button om een hele YouTube wachtrij te verwijderen, is er nog niet.

Informatie over afspelen van Youtube

Kijk hier voor meer informatie over YouTube afspeellijst maken

Kijk hier voor meer informatie over YouTube afspeellijst volgorde veranderen

Kijk hier voor meer informatie over YouTube afspelen op Chromecast

Kijk hier voor meer informatie over YouTube afspelen op Sonos