YouTube Afspelen Op Sonos

Sonos is een app (behorende bij de populaire Sonos muzieksystemen) waarmee je YouTube video’s kunt afspelen. Maar hoe werkt YouTube afspelen op Sonos en wat is de meerwaarde ervan? Om een goede beslissing te kunnen nemen hieromtrent, zochten we het even voor je uit.

Wat is Sonos en wat kun je ermee doen?

Voor we meer vertellen over YouTube afspelen op Sonos, is het nodig dat we wat meer vertellen over Sonos en wat dit merk te bieden heeft. Voor wie het nog niet zou weten: Sonos is een merk van luidsprekers en geluidsinstallaties. Dit bekende merk heeft ook een app uitgebracht die handig gebruikt kan worden om YouTube af te spelen. Hoe doe je dat precies?

YouTube afspelen op Sonos, dat doe je zo.

Wil je YouTube afspelen op Sonos, dan moet je beginnen met de app te downloaden. Je vindt deze app op verschillende platformen. In de praktijk betekent dit de Google Play store, de Apple Store of Amazon. De app van Sonos is dus beschikbaar voor een zeer ruim publiek. Dat is meteen een van de grote voordelen van de app. Tegelijk is het ook belangrijk om weten dat de app alleen maar gebruikt kan worden wanneer je thuis over een Sonos muziekinstallatie beschikt. Als je geen Sonos producten gebruikt om muziek af te spelen, kun je de app dus niet gebruiken. Als je wel een Sonos installatie in huis hebt, dan kun je Sonos wel gebruiken. Je begint met de Sonos app te downloaden, de rest is vrij eenvoudig!

Welke Sonos app gebruiken?

Direct na het downloaden kun je de Sonos app opstarten. Je komt dan in het hoofdmenu terecht. Daar vind je meteen een overzicht van wat je kunt doen met deze app. Zo kom je meteen terecht bij je muziekservices, favorieten, internetradio, persoonlijke muziekbibliotheek en afspeellijsten. YouTube behoort natuurlijk tot je muziekservices. Daar kun je YouTube terugvinden. Vooraleer je start met YouTube afspelen op Sonos, moet je er trouwens zeker van zijn dat je wel over de juiste app beschikt. Met de officiële app van het merk zelf kun je enkel het geluid van YouTube afspelen. Sonos is in de eerste plaats een merk van geluidsinstallaties. Toch kun je met de Video Player voor Sonos YouTube, YouTube afspelen op Sonos. Dit is trouwens de enige app die je toelaat om ook YouTube video’s af te spelen I.p.v. enkel het geluid. Het nadeel van de Video Player voor Sonos YouTube is dat deze app enkel beschikbaar is in de Apple Store.

Informatie over afspelen van Youtube

Kijk hier voor meer informatie over YouTube afspeellijst maken

Kijk hier voor meer informatie over YouTube afspeellijst volgorde veranderen

Kijk hier voor meer informatie over YouTube wachtrij verwijderen

Kijk hier voor meer informatie over YouTube afspelen op Chromecast