YouTube Aanmelden Zonder Paswoord

Je bij YouTube aanmelden zonder paswoord is jammer genoeg niet mogelijk. Wanneer je merkt dat je geen paswoord hebt om je aan te melden of dat je je paswoord kwijt bent, zit er niks anders op dan ervoor te zorgen dat je terug over een paswoord kunt beschikken of dat je een paswoord kunt instellen voor YouTube.

YouTube paswoord terug instellen

Wanneer je niet over je YouTube paswoord beschikt, is het nodig om terug een paswoord in te stellen. Bij YouTube aanmelden zonder paswoord is immers niet mogelijk. Wanneer je je paswoord kwijt bent, dan volstaat het om alle stappen te doorlopen die je kunt vinden in de Google helppagina’s om je paswoord terug te activeren of een andere vervangend paswoord te kiezen. Je kunt dit doen door aan te geven dat je je wachtwoord verloren bent en met je secundaire e-mailaccount een link opvragen waarmee je een nieuw paswoord voor YouTube aanmelden terug kunt aanvragen en instellen. Mogelijk zal je gevraagd worden om een aantal geheime vragen te beantwoorden waar jij alleen het antwoord op weet. Een derde manier om terug aan een paswoord voor YouTube te geraken, is een SMS te laten versturen naar je telefoon. Dan ontvang je de link om je nieuwe paswoord te activeren op je telefoon.

Een paswoord voor YouTube aanvragen

Wanneer je over een Google account beschikt, dan verloopt dit zeer eenvoudig. Het paswoord van je Google account is dan immers ook het paswoord voor je YouTube account. Je hoeft dan verder helemaal geen stappen te ondernemen om een paswoord voor YouTube aan te vragen.

Zonder Google account, beschik je momenteel niet over een YouTube paswoord. Zoals gezegd, bij YouTube aanmelden zonder paswoord is feitelijk en praktisch onmogelijk. Daarom zul je een Google account moeten aanmaken om je bij YouTube te kunnen aanmelden. Eens je over je Google account en paswoord beschikt, is het vrij makkelijk om je bij YouTube aan te melden. Alles wat je hiervoor moet doen is naar de rechterbovenhoek van de pagina te gaan en op inloggen te klikken. Vervolgens vul je je Google gebruikersnaam in. In de praktijk gaat dit over je e-mailadres van Gmail. In het volgende vak vul je je paswoord voor dit e-mailaccount in. Nu kun je inloggen bij YouTube en alle diensten van deze video site gebruiken die je nodig hebt om meer te kunnen doen dan enkel video’s bekijken.

Informatie over aanmelden bij YouTube

Kijk hier voor meer informatie over YouTube aanmelden met gebruikersnaam

Kijk hier voor meer informatie over Youtube aanmelden zonder een gebruikersnaam