Youtube Afspeellijst Volgorde Veranderen

Youtube afspeellijst volgorde veranderen: Introductie

Wanneer je geïnteresseerd bent in een bepaald onderwerp, dan is YouTube de plaats om er meer over te weten te komen. Op de populaire videosite vind je namelijk niet alleen alles over schattige katten en andere huisdieren, maar ook alles over klussen, humor en grappen, politiek en make-up. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het wel op YouTube. Het mooie aan deze website is dat je alles kunt bekijken zo vaak je maar wilt. Om filmpjes vlugger te kunnen terugvinden, kun je ze bewaren in een afspeellijst. Deze afspeellijst kun je automatisch aanmaken wanneer je aangeeft dat je een video later wilt bekijken. Vanaf dat moment komen deze video’s namelijk in een persoonlijke afspeellijst terecht. Behalve dit soort van automatische afspeellijst, kun je ook afspeellijsten per onderwerp aanmaken. Meer nog je ook ook de YouTube afspeellijst volgorde veranderen.

De volgorde van een afspeellijst veranderen

Wanneer je een afspeellijst gemaakt hebt, maakt het niet veel uit of die automatisch samengesteld werd omdat je aangaf een video later te willen bekijken of dat je een lijst per onderwerp hebt samengesteld. Het is nu een feit dat je een aantal video’s verzameld hebt, die van belang voor je zijn. Om een zinnige kijkerservaring te kunnen garanderen aan de YouTube gebruikers, is het evenzeer van belang dat je de filmpjes in een bepaalde volgorde kunt bekijken. We denken hier dan bijvoorbeeld aan uitlegvideo’s. Daarbij is het zeker van belang dat je de instructies in een bepaalde volgorde aangeraakt krijgt. Ook bij andere filmpjes is het aangewezen om ze in een bepaalde volgorde af te spelen. We denken dan bijvoorbeeld aan een lijst van je favoriete muzieknummers. Niet ieder nummer is geschikt om ‘s morgens mee wakker te worden of om ‘s avonds mee te gaan slapen. Dit zijn maar enkele redenen waarom de YouTube afspeellijst volgorde te veranderen.

Hoe de YouTube afspeellijst volgorde veranderen?

Om dit te kunnen doen, bekijk je in je kanaal de afspeellijsten die je aangemaakt hebt. Als je het belangrijk vindt om een bepaalde lijst te veranderen, dan klik je daar op. Zo krijg je de volledige lijst te zien en kun je ieder filmpje apart aanklikken. Zo zul je merken dat je in ieder vakje het woordje ‘meer’ vindt in de rechter bovenhoek. Vervolgens vind je een menu waar je de opties naar boven verplaatsen en naar beneden verplaatsen terugvindt. Wanneer je op deze opties klikt, zie je dat de video een plaatsje naar boven of naar beneden verschuift. Zo kun je de YouTube afspeellijst volgorde veranderen.

Informatie over afspelen van Youtube

Kijk hier voor meer informatie over YouTube afspeellijst maken

Kijk hier voor meer informatie over YouTube wachtrij verwijderen

Kijk hier voor meer informatie over YouTube afspelen op Chromecast

Kijk hier voor meer informatie over YouTube afspelen op Sonos