YouTube Inloggen Met Gmail

YouTube inloggen met Gmail is wellicht de gemakkelijkste manier om in te loggen op de populaire videosite. Vele gebruikers kijken naar deze site naar tal van filmpjes en op zich is het daar niet voor nodig om in te loggen met Gmail. Kijken kan gewoon zonder je aan te melden op de site. Als je echter meer wilt doen op YouTube dan alleen maar passief kijken, zonder verdere bijdrage aan de community, dan is het wel degelijk nodig om in te loggen met Gmail.

YouTube inloggen met Gmail doe je zo:

In principe heb je je Google account en bij uitbreiding dus je Gmail nodig om in te loggen bij de verschillende diensten van Google. Bij YouTube is dit niet anders. Wanneer je al over een Gmail account beschikt, dan heb je automatisch al eens gebruikt gemaakt van een van de vele diensten van Google. Met deze Gmail account kun je automatisch inloggen bij YouTube.

YouTube inloggen met Gmail wanneer je nog geen account hebt

Wanneer je nog geen account hebt, dan is dit op zich geen probleem. Als je aangeeft op YouTube te willen inloggen, krijg je namelijk de mogelijkheid om tegelijk een Gmail account aan te maken.

Mogelijkheden van YouTube inloggen met Gmail

Op YouTube inloggen met Gmail geeft vele mogelijkheden. Je krijgt meteen de mogelijkheid om filmpjes te liken, te delen en om commentaar te leveren en te beantwoorden. Verder kun je je abonneren op kanalen, een lijst van favorieten samenstellen, video’s bewaren in een lijst om later te bekijken. Verder kun je je weergavegeschiedenis bekijken en filmpjes markeren. Ook kun je met een Gmail account afspeellijsten maken en een eigen YouTube-kanaal beginnen.

Hoe begin je een eigen YouTube-kanaal na inloggen met Gmail?

Wanneer je meer wilt doen met YouTube dan bijdragen tot de interactie in de community dan is het nodig om een eigen kanaal te starten. Om dit te kunnen doen, is het nodig om in te loggen op YouTube. Om je kanaal te starten, probeer je bijvoorbeeld iets te doen dat je enkel kunt doen met een kanaal. We denken hier aan het uploaden van een filmpje. Wanneer je dit doet wanneer je nog geen kanaal hebt, krijg je meteen alle instructies te zien die je moet volgen om een kanaal te openen. Wanneer al je gegevens kloppen, kun je deze bevestigen en ziezo: je kanaal is klaar. Nu kun je alles wat mogelijk is door op YouTube inloggen met Gmail.

Informatie over inloggen bij YouTube

Kijk hier voor meer informatie over YouTube inloggen zonder een Gmail account

Kijk hier voor meer informatie over YouTube inloggen met Hotmail

Kijk hier voor meer informatie over YouTube inlog kwijt