Hoe werkt het kopen van YouTube volgers

Heb je al ervaring met kopen van YouTube volgers? We leggen je graag uit hoe het werkt. Allereerst gaan de YouTube-abonnees, ook vaak volgers genoemd, die je koopt op geen enkele manier daadwerkelijk deelnemen aan je kanaal. Je kunt YouTube-weergaven kopen, maar dat is een andere service. Als je volgers koopt, zijn ze slechts een aantal waarmee je sociale bewijs wordt gestimuleerd. De voor- en nadelen zijn als volgt:

Gekochte YouTube-abonnees verhogen je klout-score niet

Bij klout draait alles om interactie met je publiek. Klout is een website en mobiele app die sociale media-analyses gebruikt om haar gebruikers te beoordelen op online sociale invloed via de “Klout Score”, een numerieke waarde tussen 1 en 100. Bij het bepalen van de gebruikersscore meet Klout de grootte van een het sociale netwerk van de gebruiker en correleert de inhoud die is gemaakt om te meten hoe andere gebruikers omgaan met die inhoud. Gekochte YouTube volgers zullen niet veel doen om je klout-score op een significante manier te verhogen. Als je afhankelijk bent van klout om je algehele invloed online te meten, houd hier dan rekening mee terwijl je je gegevens analyseert. Door voordat je abonnees koopt je gegevens goed uit te zoeken, krijg je meer inzicht over waar je je bevindt.

Toch een hoop voordelen

Je kanaal ziet er met een hoop abonnees/volgers een stuk betrouwbaarder en overtuigender uit en dat maakt het aantrekkelijker voor nieuwe mensen om je kanaal ook te volgen. Je trekt een stuk gemakkelijker ook nieuwe mensen aan.

Wie geld wilt verdienen met het videokanaal heeft minimaal 1000 volgers nodig. Sinds vorig jaar heeft de videogigant namelijk de spelregels aangepast waarbij dit vereist is. Door ze simpelweg te kopen kun je de regels gemakkelijk omzeilen.

Meer abonnees komt de vindbaarheid ook ten goede. Je wordt namelijk een stuk sneller gevonden met je video en dat zorgt weer voor meer views, likes, en reacties.

Je zou kunnen worden gevonden

De beste leveranciers van YouTube volgers hebben een volledig vertrouwelijke service. Dit kan helaas niet gezegd worden voor elke leverancier die er is. Als je een slechte service gebruikt en iemand erachter komt dat kan dit slecht zijn voor je imago. Dit is de reden waarom onderzoek zo belangrijk is en je een ​​bedrijf kiest met veel ervaring.

Gratis tips

Zorg dat je een goede beschrijving bij je video neerzet en gebruik zoveel mogelijk relevante zoekwoorden. Ook hierdoor wordt je namelijk beter gevonden en dat zorgt weer voor meer interactie!

Pas op voor oplichters

Dus je neemt uiteindelijk de beslissing om YouTube volgers te kopen, bijvoorbeeld 500 YouTube-abonnees. Je kansen om te betalen voor YouTube volgers en geen YouTube-subscribers te krijgen, zijn torenhoog. Omdat de industrie zo ongereguleerd is, heeft dit ertoe geleid dat mensen goedkope websites hebben gebouwd en YouTube-abonnees via hen hebben ‘verkocht’. Pas dus op voor oplichters en zoek een leverancier met veel ervaring.
Een veilig adres waar je veilig kunt bestellen is de webshop Likes-kopen.nl waarbij er een middenstreepje tussen likes en kopen zit of Likeskopen24.eu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *