Voordelen van Youtube views kopen

YouTube is bekend als de grootste videosite ter wereld. Het is een zeer populair video-uitwisselingsplatform dat met succes door miljoenen gebruikers tegelijkertijd wordt bezocht. Mensen gebruiken het ook als een marketinginstrument om hun bedrijf te promoten onder een groot aantal doelgroepen. Jouw video’s moeten natuurlijk wel opvallen en bekeken worden en daar speelt het algoritme van Youtube een belangrijke rol. Op basis van een complexe formule waar gekeken wordt naar tijdsduur dat men een video bekijkt, aantal abonnee’s van het kanaal, likes en views wordt bepaald welke video waar in de rangorde van de zoekresultaten komt te staan. Door bijvoorbeeld meer views te verkrijgen kan je dus nog meer kijkers weten aan te trekken, echt een sneeuwbal effect dus.

Views inkopen?

Nu kan je op het idee komen om views in te kopen bij een van de vele partijen die dat online aanbiedt, maar hoe gaat dat in haar werk en wat zijn de voordelen hiervan? Daar gaan we nu op in.

Voordelen van views kopen

  • Het is een geweldige manier om een ​​YouTube-video op gang te brengen. In plaats van te beginnen met nul weergaven, begin je met een paar duizend om snel de zaken in een stroomversnelling te brengen.
  • Het draagt bij aan jouw ​​sociale geloofwaardigheid te versterken. Eenvoudiger gezegd: je ziet er betrouwbaarder uit, zodat mensen je eerder serieus nemen, je video bekijken en zelfs iets kopen bij je bedrijf of bedrijf (als je iets verkoopt)
  • Internetmarketingcampagnes zijn zichtbaar effectiever. Het is waar. Door er meer gerenommeerd uit te zien (zoals hierboven vermeld), worden marketingcampagnes (zowel op als buiten sociale netwerken) effectiever.
  • Online verkopen en conversies stijgen met gemiddeld 27%. Dat is zowel in termen van e-commerce als leads.
  • Organische YouTube-weergaven stijgen met gemiddeld 40%. De weergavetelling laat kijkers weten dat het de moeite waard is om te kijken.

Waar bestellen?

Er zijn tientallen shops waar je terecht kunt. En juist daarom is het belangrijk te weten waar Youtube views kopen veilig en betrouwbaar kan. Wij raden je aan goed de reviews te lezen en daarna je keuze te maken.