Top 5 Youtube Influencers in Cryptocurrency

YouTube is een massaal knooppunt van content met betrekking tot cryptocurrencies en blockchain projecten. De leiders binnen de blockchain-gemeenschap hebben diep geëngageerde communities gecreëerd rond hun YouTube-platforms.

In deze post heb ik een groot aantal YouTube-kanalen met betrekking tot cryptocurrency en de blockchain-gemeenschap op een rijtje gezet. Elk kanaal heeft zijn eigen unieke gemeenschap en invloedssfeer. Deze lijst dient als een introductie tot de gemeenschap van crypto-YouTube-kanalen. Iedereen die geïnteresseerd is moet een duik nemen in de gemeenschap, en de makers van content ontdekken die waardevolle informatie en discussie opleveren.

Ben je op zoek naar een lijst met grootste cryptocurrency influencers bekijk dan deze post.

1 — Ivan on Tech

Ivan is een software-ingenieur, en internationaal spreker en opvoeder. De technische analyse en de mening van Ivan over de gebeurtenissen binnen de blockchain-ruimte zijn zeer populair.

Hij heeft elke morgen een show genoemd: Good Morning Crypto. Zeker de moeite waard om te bekijken.

2 — Crypt0

Crypt0 is een gerespecteerde crypto-denkleider op YouTube, en produceert een breed scala aan content op zijn kanaal. Deze contentmaker richt zich op interviews met gemeenschapsleiders en video’s gericht op de actualiteit.

3 – Boxmining

Boxmining is een kanaal gewijd aan de dagelijkse analyse van de blockchain markt. Ondersteund door een grote, platformoverschrijdende community, splitst dit kanaal de belangrijkste onderwerpen op in makkelijk te begrijpen video’s. Ze behandelen ook hoe het wordt ontvangen in zowel het Oosten als het Westen.

4 – Crypto Bobby

Een onderneming tech insider biedt eerlijke neemt cryptocurrency, Bobby is zeer actief binnen zijn eigen, en andere YouTube-gemeenschappen. Zijn content bevat regelmatig waardevolle informatie zoals inzicht in tendentieus nieuws.

5 – Decentralized TV

Een van de vele creaties van Peter Saddington, dit populaire cross-platform merk wordt zeer goed beschouwd binnen de blockchain gemeenschap. John staat bekend om zijn onderhoudende video’s met flitsende auto’s en crypto kennis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *